
Сосиски в тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
450 мл.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
40 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Сосиски Самобранка Філейкі
500 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Розвести в мисці дріжджі з 200 мл. води і 1 ч. л. цукру. Коли дріжджі підійдуть, додати в миску 250 мл. води, цукор, сіль, борошно. Замісити тісто. В кінці додати соняшникову олію.
02
Покласти тісто в каструлю, дати підійти. Коли тісто збільшиться в об'ємі, дати йому ще раз підійти.
03
Після, тісто розкатати. Розрізати на смужки. Накрутити на кожну сосиску по спіралі.
04
Присипати деко для випікання борошном, викласти зверху сосиски. Збризнути водою, щоб не підсихали. Дати постояти 20 хвилин.
05
Випікати в духовці 20-25 хвилин, при температурі 180°C. Перед подачею готові сосиски трохи остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)