
Шніцель по-празьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
400 г
Сало
50 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Горошок зелений Верес 210г
2 ст.л
Шинка Argal Йорк Сендвіч
50 г
Борошно 7 1кг
120 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Для кляру з'єднайте молоко і яйце, злегка збийте. Всипте борошно (60 г) і перемішайте все до однорідності.
02
Шинку і сало наріжте соломкою і додайте в кляр. Туди ж покладіть зелений горошок. Посоліть, поперчіть і все добре перемішайте.
03
М'ясо наріжте порційними шматками, відбийте з двох сторін, посоліть і поперчіть за смаком.
04
Шматки м'яса спочатку обваляйте в борошні, що залишилося, потім вмочіть у кляр.
05
У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній шніцелі з обох боків до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)