
Овочевий суп із фаршем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий
500 г.
Цукіні
300 г.
Баклажани фасовані
300 г.
Капуста
250 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Стебло селери
300 г.
Морква
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
2,5 л.
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від шкірки і дрібно нарізати. Стебла селери також дрібно нарізати.
02
Баклажани і цукіні нарізати невеликими кубиками.
03
Капусту дрібно покришити соломкою.
04
Помідори нарізати невеликими кубиками.
05
Моркву натерти на середній терці.
06
У каструлі, на соняшниковій олії, трохи обсмажити цибулю, додати моркву і теж трохи обсмажити.
07
Потім у каструлю додати баклажани і цукіні й тушкувати хвилин 5.
08
Після чого додати капусту, селеру і помідори і знову залишити тушквати хвилин на 5.
09
Після чого налити в каструлю близько 2,5 літрів води і на невеликому вогні довести до кипіння. Посолити, поперчити.
10
Поки суп доходить до кипіння, скатати з фаршу невеликі кульки або шматочки. Коли суп закипить, додати фарш і залишити варити ще 15 хвилин.
11
Готовий суп подавати, посипавши трохи зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)