
Курка з горіхами в лаваші
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лаваш 300г
4 шт.
Цибуля
4 шт.
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
800 г.
Волоський горіх
3 ст. л.
Оцет Анрі винний 6% 0,85л
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
за смаком
Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г
пучок
Етапи приготування
01
Курку вимити (підійде і філе), нарізати на шматки і обсмажити в топленому вершковому маслі 15 хвилин.
02
Горіхи очищені порубати. Прянощі розтерти (корицю, імбир, кінзу, гвоздику). У посудині змішати горіхи з прянощами і 100 г. оцту. Додати суміш до курки і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин.
03
Цибулю очистити і нарізати кільцями. І відправити також до киплячої маси.
04
Розкласти перепічки (лаваш) на столі. У середину покласти готове, м'ясо курки, яке охололо (шматочки) з горіхами. Згорнути лаваш у трубочку і розрізати навпіл. За бажанням можна додати свіжу зелень. Перед подачею можна 5 хвилин прогріти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)