
Зелений борщ
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
400 г.
Щавель пучок 100г
100 г.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Картопля фасована
3 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
за смаком
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити бульйон. Посолити і поперчити за смаком. Додати нарізану великими шматками моркву і цибулю.
02
Зварити яйця вкруту і дати їм охолонути.
03
Зварене м'ясо дістати з бульйону і подрібнити.
04
Почистити картоплю і нарізати невеликими шматками. Кинути в каструлю. Туди ж кинути подрібнене м'ясо.
05
Помити щавель, дрібно нарізати.
06
Яйця порізати на шматочки не крупніше гороху.
07
Коли картопля звариться, кинути в бульйон нарізаний щавель. Варити на середньому вогні до 5 хвилин.
08
Додати нарізану зелень і яйця. Варити протягом 1-2 хвилин.
09
Додати в каструлю шматочок вершкового масла, після чого варити ще 1-2 хвилини.
10
Дати борщу настоятися не менше 15 хвилин, після чого подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)