
Ікра з баклажанів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
4 шт.
Морква
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Спеція Перець чорний мелений
5 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Перець Каппа солодкий
3 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
20 г.
Етапи приготування
01
Для приготування ікри взяти 4 середніх баклажана, моркву, ріпчасту цибулю, солодкий перець, 3 помідори, рослинне масло і спеції.
02
Цибулю нарізати кубиками, а моркву натерти на крупній тертці. В сковороді розігріти рослину олію і обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору. Баклажани помити, очистити від шкірки і порізати.
03
Викласти баклажани в сковороду, де готувалася зажарка, і обсмажити 25 хвилин. Солодкий перець помити, видалити насіння і порізати. Потім помідори помити і натерти на тертці.
04
Тоді коли баклажани стануть м'якими, додати помідори. Після цього додати зажарку і солодкий перець, тушкувати все разом 5 хвилин. Додати сіль і чорний перець за смаком, подавати ікру теплою чи охолодженою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)