
Полтавський пиріг з цибулі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст.
Сметана ХМЗ 20%
0,5 ст.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Зелень мікс 100г
150 г.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю почистити, залити окропом, через 2 секунди окріп злити, залити цибулю холодною водою, злити воду, нарізати цибулю дрібними кубиками. На сковороді тушкувати цибулю у вершковому маслі. Натерти сир на дрібній тертці. Три яйця зварити, натерти на крупній тертці. Додати в сковороду до цибулі яйця варені, сир і зелень. Посолити і поперчити за смаком.
02
У миску викласти вершкове масло додати борошно, ретельно перемішати. Додати сметану і розпушувач. Замісити м'яке тісто. Розділити готове тісто на дві половини.
03
Застелити пергаментним папером форму для випікання, викласти половину тіста, розподілити по площі, зробити бортики. Викласти зі сковороди начинку на нижній шар, накрити зверху другою частиною тіста. Зробити проколи виделкою, змастити жовтком 1 яйця. Випікати 40-45 хвилин в розігрітій до 180°C духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)