
Капуста маринована
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
2 кг.
Морква
6 шт.
Перець зелений фасований
600 г.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1/2 шт.
Лист лавровий
5 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
0,5 л.
Сіль Єгипет
4 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
370 г.
Оцет яблучний Borges 250мл
0,5 л.
Етапи приготування
01
Узяти капусту вагою 2 кг. Помити. Нашаткувати. Перекласти в миску.
02
Зайнятися морквиною. Очистити і помити. Потім натерти на великій терці. Пересипати до капусти.
03
Болгарський перець солодкий помити. Видалити насіння. Потім знову обмити. Нарізати соломкою. Всипати до овочів.
04
Овочі перемішати. Додати духмяний перець горошком (10 шт.) і лавровий лист. Натерти мускатний горіх і перейти до маринаду.
05
Маринад: в гарячу кип'ячену воду додати сіль, оцет і цукор. Полити капусту. Поставити на капусту вантаж. Залишити на 5 годин при кімнатній температурі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)