
Вареники з начинкою із риби
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 кг.
Ковбаса Рибак Олів'є варена в/г
500 г.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, замісити з теплою водою. Замішувати поки тісто не стане м'яким та еластичним. Накрити рушником і залишити на півгодини.
02
Зняти шкуру з вареної риби, відокремити філе від кісток. Філе дрібно нарізати. Цибулю почистити і дрібно нарізати. Поставити на вогонь сковороду, викласти цибулю нарізану, підсмажити до золотистого кольору. Змішати готову цибулю із рибою, ретельно перемішати.
03
Тісто розділити на кілька невеликих шматків, розкачати качалкою, викласти в центр кожного начинку, з'єднати краї.
04
Варити вареники в солоній воді. При подачі посолити і поперчити, додати свіжу зелень для прикраси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)