
Соус маринара
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Часник
4 зубчики
Стебло селери
1 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
800 г.
Морква
1 шт.
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
1 ч. л.
Лист лавровий
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
1 ст.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Розігріти оливкову олію в сковороді, додати дрібно нарізану цибулю і пасерувати до напівпрозорості приблизно 5 хвилин.
02
Додати дрібно нарізаний часник і обсмажити ще хвилину до появи запаху.
03
Додати дрібно нарізану селеру, дрібно нарізану моркву, сіль і перець. Обсмажити до м'якості приблизно 10 хвилин.
04
Додати помідори, орегано, вино, лавровий лист і оцет. Посолити і поперчити. Варити на невеликому вогні до загустіння приблизно 30-60 хвилин.
05
Додати базилік і зняти з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)