
Яблучний пряний напій
Яблучний сік - це відмінний напій, який насичує і утамовує спрагу. Запропонований нами сік не лише задовольнить перелічені вище потреби, але і зігріє ноткою пряних трав, чимось нагадує глінтвейн, але без вмісту алкогольних напоїв. Якщо не вистачатиме солодкості в отриманому напої, то можете додати перед подачею ложечку меду - і корисно, і смачно. Яблучний пряний напій можна вважати осіннім напоєм, тому що осінь - це сезон яблук, і зігрітися хочеться саме в цю пору року. Способи подачі - різні, як і осіння погода. У теплі дні можна вживати в охолодженому вигляді, а в холодні дні - в теплому. Насолоджуйтеся кожним ковтком дивовижного яблучного напою і відчуйте як він зігріває і насичує ваш організм.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік яблучний Наш Сік 200мл
2 л.
Яблуко Джонапринц 70+
2 шт.
Кориця Еко мелена 20г
2 г.
Гвоздика Auchan 10г
6 шт.
Лимон
1/2 шт.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
щіпка
Етапи приготування
01
У каструлю влити яблучний сік. Поставити на повільний вогонь. Додати корицю, 6 гвоздик, і подрібнений мускатний горіх. Перемішати. Довести до кипіння.
02
Узяти мите яблуко, видалити серцевину. Тонкими скибочками нарізати. Збризнути соком лимона. Викласти в ємність. Через сито процідити вже готовий пряний сік прям на яблука. Дати напою настоятися.
03
Готовий сік можна вживати і теплим, і холодним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)