
Міні-піци
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Паста томатна Чумак 25% 300г
2 ст. л.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
20 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 ч. л.
Сир моцарела Lel 45%
2 ст. л.
Рукола 50г
за смаком
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
за смаком
Часник
1 зуб.
Етапи приготування
01
Просіяти пшеничне борошно в миску, додати дріжджі, цукор і сіль. Перемішати, зробити в центрі заглиблення і додати 125 мл., води і йогурт. Добре перемішати. Викласти на посипану борошном поверхню і вимішувати 5 хвилин. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин, поки воно не збільшиться в розмірі в 2 рази.
02
Розігріти духовку до 200ᵒC. Розділити тісто на 4 порції. Кожну порцію розкачати на кружки. Викласти на деко.
03
Змішати томатну пасту, подрібнений часник, орегано і 1 столову ложку води. Намасти соусом тісто, зверху посипати нарізаною шинкою і натертою моцарелою. Випікати 15 хвилин до золотистих країв піци. Перед подачею посипати нарізаною руколою і збризнути оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)