
Домашній вершковий пломбір з вишнею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
200 мл.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
400 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст.
Ванілін Pripravka 2г
1/8 ч. л.
Вишня сушена
0.5 ст.
Етапи приготування
01
Збити на маленькій швидкості жовтки з цукровою пудрою (не замінювати пудру на цукор, ефект буде не той).
02
Поступово ввести 10%-ві вершки, добре перемішати міксером, додати ванілін і поставити на повільний вогонь.
03
Безперервно помішувати, щоб не пригоріло. Довести майже до кипіння, але не кип'ятити. Потім процідити цю суміш через сито в блюдо в якому буде заморожуватись (воно не повинно наповнитися до країв, пізніше буде необхідно додати ще інгредієнти).
04
Поставити в морозилку до напівзамороженого стану.
05
Після цього 35%-ві вершки збити в міцну піну.
06
Нарізати ягоди попередньо позбувшись від кісточок (ягідки можна додати й цілі без кісточок, це за бажаням).
07
Збиті вершки додати в майже заморожену масу, ще раз збити міксером, і поставити на 1.5 години в морозильник.
08
Потім дістати і знову перемішати. Додати вишню і перемішати лопаткою, вона трохи дасть сік і зовсім трішки надасть морозиву колір. Поставити заморожуватися до готовності. Бажано ємність накрити плівкою, щоб морозиво не увібрало сторонній запах з морозильника.
09
Коли пломбір готовий, дістати, розкласти порційно і насолоджуватися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)