
Торт з нуги
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
400 г.
Мед Літній Мед 750г
1 ст.
Мигдаль
250 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти, насипати на стіл, утворюючи гірку. Додати вершкове масло, жовтки, цукор і ванілін. Замішати тісто і помістити в целофан.
02
Мигдаль слід обсмажити до золотистого кольору. Для цього викласти його на деко і поставити в духовку, розігріту до 160°C градусів на 10 хвилин.
03
Далі підготувати наступні інгредієнти: 1 ст., меду помістити в спеціальний ківшик, долити в нього трішки води і розтопити на водяній бані на середньому вогні.
04
Приготувати цукровий сироп: з'єднати 1/4 склянки води і 300 г. цукру. Щоб цукор розчинився, воду треба довести до кипіння на середньому вогні, при цьому перший час помішувати. Сироп, що вийшов, з'єднати з гарячим медом.
05
У міксері збити білки, з'єднати з мигдалем і цукром. Усе це акуратно перемішати до однорідної консистенції
06
Охолоджене раніше тісто викласти на стіл і розкачати його до 0,5 см. Помістити у форму, змащену олією і відправити до духовки. Випікати 50 хв. Після залити, приготованою нугой. Можна прикрасити цукровою пудрою, або сухофруктами!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)