
Котлети по-селянськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
0,5 кг.
Картопля фасована
2 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 г.
Етапи приготування
01
Спочатку м'ясо помити, обсушити та нарізати шматками. Цибулю очистити і помити, розрізати на 4 частини. Пропустити через м'ясорубку м'ясо і цибулю. Яйце куряче збити зі сметаною виделкою або вінчиком.
02
Часник очистити та натерти на тертці разом з картоплею. Викласти все на миску. Потім посолити та поперчити всю суміш.
03
Розігріти сковороду, перед цим влити в неї рослину олію. З фаршу сформувати середньої величини котлети. Котлети обсмажити в сильно розігрітій олії на середньому вогні, з обох боків до рум'яної скоринки, близько 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)