
Грушеве "згущене молоко"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Груша
5000 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3000 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
3000 мл.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Груші потрібно попередньо очистити від шкірки і серцевини, порізати дрібними шматочками (пластинками). Засипати цукром і варити 1 годину на повільному вогні, час від часу помішуючи.
02
По закінченні цього часу груші повинні пустити чималу кількість соку. Потім додати соду і влити молоко. Варити ще 4 години на повільному вогні. Молоко наче відділяється від соку у вигляді грудочок, які набувають карамельний колір. Потім потрібно всю цю масу трохи остудити і в блендері збити до однородності.
03
Довести все до кипіння на повільному вогні і можна закривати в стерильні банки. З такої кількості інгредієнтів виходить приблизно 12 півлітрових баночок.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)