
Полента з курячим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа кукурудзяна
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Фарш курячий
200 г.
Паста томатна Чумак 25% 300г
1 ч. л.
Сметана ХМЗ 20%
4 ст. л.
Лавровий лист Kotanyi 4г
1 шт.
Часник
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Спеція Перець білий мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Закип'ятити воду в каструлі, поступово висипати крупу в воду, змішувати 30-40 хвилин, до загустіння.
02
Для приготування соусу необхідно розігріти сковороду, влити оливкову олію, обсмажити подрібнені часник з цибулею, додати в сковороду фарш, обсмажити на сильному вогні. Додати сметану і томатну пасту, влити 50 мл. води, перемішати. Наприкінці додати чорний і білий мелений перець за смаком.
03
При подачі викласти на тарілку готову кашу, зверху викласти м'ясний соус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)