
Котлети в духовці з овочами і сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Батон пшеничний половинка
100 г.
Молоко 2,5% 900г
100 мл.
Часник
2 зубчика
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Помідор
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
4 ст. л.
Кетчуп Salvest 530г
2 ст. л.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
З батона зрізати скоринку і залити молоком.
02
Яловичину прокрутити на м'ясорубці.
03
До фаршу додати сіль, перець, яйця, розмочений батон і дрібно порізаний часник. Все ретельно вимішати.
04
Деко застелити пекарським папером. Сформувати пласкі котлети і викласти їх на деко.
05
Цибулину почистити, порізати тонкими кружечками (кількість кружків повинна відповідати кількості одержаних котлет).
06
Помідор порізати на таку ж кількість тонких кружків.
07
Сир порізати на тонкі пластинки (їх кількість повинна дорівнювати кількості котлет).
08
Котлети змастити кетчупом. Зверху викласти цибулю. Змастити 2 ст. л. сметани. Викласти кружки помідорів. Знову змастити 2 ст. л. сметани.
09
Зверху викласти пластинки сиру. Поставити в духовку, розігріту до 180°C. Готувати 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)