
Биточки по-селянськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
130 г.
Цибуля
1,5 шт.
Смалець Фермерський 170г
6 г.
Борошно 7 1кг
10 г.
Лист лавровий
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
10 г.
Часник
1 зуб.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
1 ст. л.
Лимон
за смаком
Мед Літній Мед 750г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Яловичину пропустити через м'ясорубку, додати воду, смалець, лавровий лист, дрібно порізану цибулю 0, 5 шт., сіль і перець.
02
Сформувати биточки, панірувати в борошні і обсмажити.
03
Потім тушкувати биточки в цибульному соусі.
04
Для цибульного соусу цибулю 1 шт. нарізати на маленькі шматочки. Потім збити в блендері. У суміш додати натертий на дрібній тертці 1 зуб. часнику, 4 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. білого сухого вина, 1 ч. л. меду і лимон за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)