
Сардельки з беконом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сарделька Organic Meat органічна для харчування дітей
5 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Бекон охолоджений
200 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 г.
Етапи приготування
01
Нарізати сардельку вздовж. Тим, хто не полюбляє їсти сардельку зі шкірочкою, потрібно її зняти використовуючи отриманий надріз. Нарізати сир таким чином, щоб він повністю поміщався в отриманому розрізі в сардельці.
02
Вкласти попередньо розрізаний сир в надрізи сардельок. На цьому етапі знадобляться довгі шматочки бекону. Для того, щоб бекон не розвертався, потрібно просунути один край бекону в надріз сардельки.
03
Далі обернути беконом сардельку. Якщо сарделька велика, можна використовувати 2-3 шматка бекону. Щоб бекон не розкручувався сардельки можна скріпити дерев'яними зубочистками або постаратися просунути край бекону в надріз сардельки. Отримані сардельки покласти на деко, попередньо змащене невеликою кількістю олії. Запікати в духовці при температурі 200ºC, приблизно 20-30 хвилин до появи золотистої скоринки на сирі та сардельках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)