
Заливний короп по-угорськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Короп тушка
3 кг.
Помідори рожеві фасовка
220 г.
Цибуля ріпчаста молода
300 г.
Приправа Kamis перець червоний солодкий 20г
50 г.
Приправа Cykoria S.A. Перець червоний солодкий мелений 20г
300 г.
Сіль Єгипет
30 г.
Етапи приготування
01
Короп очистити і випатрати. Відрізати голову і розділити по хребту на дві філейні половини без реберних і хребетних кісток.
02
З голови, хребта, плавця, ікри або молоки риби з нарізаною кільцями цибулею, сіллю і червоною паприкою зварити міцний бульйон.
03
Додати нарізаний перець і помідори. Бульйон варити 1 годину на слабкому вогні. Потім філе розрізати на порції по 150 г., скласти в бульйон і проварити.
04
Шматки риби скласти в глибоке блюдо і залити їх бульйоном, процідженим через сито. Охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)