
Котлети з квасолі з грибним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
200 г.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
50 г.
Соус JS Unagi для суші м'яса та риби 200мл
20 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цибуля
1 шт.
Етапи приготування
01
Квасолю промити, залити водою на пару годин, відварити і злити воду.
02
Хліб вимочити в молоці, змішати з квасолею і пропустити через м'ясорубку. В отриману суміш вбити яйця, додати сіль, перемішати.
03
Зліпити котлети, обваляти їх у сухарях і підсмажити з обох сторін на сковороді з розтопленим маслом (2 ст. л.).
04
Для грибного соусу промити сухі гриби і замочити в холодній воді на 2 години. 1 ст. л. вершкового масла розтопити в сковороді і підсмажити на ньому 1 ст. л. борошна до світло-коричневого кольору.
05
Влити в сковороду 2 склянки гарячого грибного бульйону і варити на повільному вогні 15 хвилин.
06
Лук нашинкувати і обсмажити в олії. Змішати з дрібно порізаними вареними грибами, перемішати і протушкувати пару хвилин. Додати просмажене борошно з бульйоном, перемішати. Подавати соус до котлет.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)