
Риба в томатному соусі в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе судака
700 г.
Морква
3 шт.
Цибуля
2 шт.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
100 г.
Помідор
4 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
60 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Лист лавровий
1 шт.
Петрушка пучок 50г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати мультиварку та інгредієнти.
02
Петрушку вимити й обсушити. Цибулю очистити, розрізати на чверті і разом з петрушкою подрібнити блендером. Моркву і корінь селери вимити, очистити, нарізати соломкою. Перемішати всі овочі.
03
Рибне філе нарізати порційними шматками, приправити сіллю і перцем. Шматки риби викласти в чашу мультиварки, чергуючи з подрібненими овочами.
04
Приготувати томатний соус. Помідори вимити й подрібнити блендером. Додати рослинну олію, сіль.
05
Рибу з овочами залити томатним соусом, додати лавровий лист, закрити кришкою.
06
Готувати в режимі «Мультикухар» 40 хвилин при температурі 110°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)