
Йогурт в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко пастеризоване 2,6% 900г
1000 мл.
Етапи приготування
01
Молоко прокип'ятити і остудити до температури 40°С.
02
Потім ретельно вимити каструлю з мультиварки, обдати окропом.
03
Далі процідити молоко через сито в каструльку.
04
Вилити «закваску» і дуже ретельно перемішати чистою силіконової ложкою (лопаткою).
05
Помістити каструлю в мультиварку, закрити кришкою, вибрати режим «йогурт» і поставити на 6,5-7 годин. Якщо немає режиму "йогурт", включити режим "підігрів" на 15 хвилин, відключити (каструльку не виймати). Через годину ще раз включити «підігрів» на 15 хвилин, відключити (дістати каструльку через годину).
06
Після сигналу вийняти каструльку, залишити її на столі до повного охолодження, нічим не прикриваючи.
07
Далі йогурт можна розлити по баночкам (попередньо вимиті і висушені) і перемістити в холодильник на 5-6 годин. Можна відкласти в чисту прокип'ячену ємність із кришечкою 3 ст. л. готового продукту і зберігати в холодильнику в якості закваски.
08
У готовий свіжий йогурт додати за смаком варення, фрукти, будь-які наповнювачі. Окрім додавання в кисломолочний сир, фруктові та овочеві салати, домашній йогурт можна використовувати при випічці домашніх тортів, пирогів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)