
Молочний суп чупе по-аргентинськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Картопля фасована
6 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
200 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
200 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла, висипати подрібнену цибулю, обсмажити.
02
Картоплю нарізати кубиками, висипати в каструлю, додати обсмажену цибулю, залити киплячою водою, так, щоб вода покрила інгредієнти в каструлі, поставити на середній вогонь.
03
По закінченню 15 хвилин влити кипляче молоко, додати кукурудзу і нарізаний кубиками сир. Варити 5 хвилин. Зняти з вогню, влити жовтки, перемішувати протягом 5 хвилин. При подачі додати свіжу зелень для прикраси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


















 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)