
Пиріг із капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
20 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Капуста білокачанна
700 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Етапи приготування
01
Cметану змішати з дріжджами, додати сіль, цукор і розм'якшене масло (150 г.).
02
Додати борошно, замісити тісто. Скачати тісто в колобок, проколоти в ньому кілька дірочок для повітря. Розділити на дві частини і поставити в холодильник на 1,5 години.
03
Капусту дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до появи золотистого кольору.
04
Зварити круто яйця, остудити і нарізати. Змішати з капустою.
05
Деко змастити вершковим маслом. Тісто розкачати, нижній шар товще, верхній - більш тонкий. Укласти нижню частину, потім начинку, накрити другим пластом тіста і злегка защипнути краї.
06
Збити жовток і змастити поверхню пирога. Запікати в розігрітій до 200°С духовці , поки скоринка пирога не стане темно- золотиста.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)