
Фаршировані перці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий
600 г.
Рис пропарений
1 ст.
Помідори рожеві фасовка
800 г.
Перець Каппа солодкий
10 шт.
Цибуля
2 шт.
Морква
1 шт.
Часник
2 зубчика
Лист лавровий Любисток цілий 10г
2-3 шт.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
20 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
щіпка
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Рис промити холодною водою, залити 1,5 склянками води і зварити до напівготовності. Охолодити.
02
Змішати рис з м'ясним фаршем, посолити за смаком, поперчити, додати сухі трави за смаком.
03
Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити в 2 ст. л. рослинної олії. Морквину натерти на тертці, додати в цибулю і тушкувати до м'якості.
04
Помідори ошпарити що б зняти шкірку, з м'якоті помідорів зробити пюре (натерти на тертці або подрібнити в блендері).
05
Додати томатне пюре в цибулю з морквою і тушкувати ще 5 хвилин.
06
1/2 склянки томатної суміші додати в фарш.
07
Покласти перець в каструлю, додати решту томатної сумішї.
08
Залити перець 2-ма літрами кип'яченої недосоленої води і тушкувати до готовності (30 - 40 хвилин).
09
За 20 хвилин до закінчення приготування додати лаврове листя і мелений перець. За 10 хвилин - подрібнений часник.
10
Подавати фарширований перець зі сметаною або з підливкою, в якій він варився. Можна прикрасити страву петрушкою або кропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)