
Шоколадний кисіль
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад гіркий Бісквіт-Шоколад Оld Collection з подрібненим горіхом 69% 100г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
600 мл.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
20 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
М'ята свіжа пучок 50г
1 г.
Етапи приготування
01
Влити 400 г. молока в неглибоку каструлю, додати цукор.
02
Розрізати ванільний стручок уздовж, з однієї половинки витягнути насіння, додати його разом зі стручком в каструлю до молока та цукру.
03
Поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, зменшити вогонь, додати шоколад (залишити шматочок для прикраси).
04
Змішати крохмаль з 200 г. молока, добре перемішати, додати в кипляче молоко, помішуючи до повного розчинення інгредієнтів.
05
Витягнути стручок ванілі з каструлі, трохи охолодити кисіль. Розлити по формочках, при подачі прикрасити тертим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)