
Сацебелла з помідорів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
2000 г.
Перець чилі Банка Спецій стручковий 30г
2 шт.
Кінза 70г
1 пучок
Петрушка 70г
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Часник
4 зубчики
Спеція Коріандр мелений
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Стиглі соковиті помідори обдати окропом і зняти з них шкірку. Розрізати кожну помідорину на кілька частин - шість або вісім. Залишити їх на деякий час в каструлі, щоб виділився прозорий сік. Сік злити і тушкувати помідори близько години, поки маса не загусне.
02
У цей час покласти в помідори товчений часник і стручковий перець - його можна нарізати, а можна кинути і цілим.
03
Потовкти у ступці зелень, коріандр і сухе сунелі, посипати їх сіллю. Кинути в соус товчену зелень і зняти каструлю з вогню. Все добре перемішати і остудити. Сацебелі підходить абсолютно до всього - від смаженої картоплі до вареного м'яса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)