Котлети з печінки - Image

new

Котлети з печінки

1

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Котлети з печінки є традиційною українською стравою, яка завжди знаходить своє місце на сімейних столах. Вони не тільки смачні, але й містять багато корисних речовин.

Продукти для рецепту

Печінка яловича дефростована
109.00

Печінка яловича дефростована

за 1 кг

Інгредієнти

Печінка яловича дефростована

500 г

Цибуля

1 шт

Борошно Хуторок пшеничне 1кг

3 ст.л

Молоко Молокія 2,5% 870г

200 мл

Сіль морська Морячка натуральна харчова 500г

за смаком

Перець чорний Pripravka молотий 50г

за смаком

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

для смаження

Етапи приготування

01

Підготовка печінки: очистити печінку, промити під водою та нарізати на шматочки.

02

Змішування: у блендері подрібнити печінку разом з цибулею, додати молоко, яйце, борошно, сіль та перець.

03

Формування: з отриманої маси сформувати невеличкі котлети.

04

Смаження: нагріти сковороду з олією і обсмажити котлети з обох боків до золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Борщ з качкою

Борщ з качкою

4

1 год 30 хв