 (1) (1).png)
new
Котлети з печінки
1
Котлети з печінки є традиційною українською стравою, яка завжди знаходить своє місце на сімейних столах. Вони не тільки смачні, але й містять багато корисних речовин.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка яловича дефростована
500 г
Цибуля
1 шт
Борошно Хуторок пшеничне 1кг
3 ст.л
Молоко Молокія 2,5% 870г
200 мл
Сіль морська Морячка натуральна харчова 500г
за смаком
Перець чорний Pripravka молотий 50г
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
для смаження
Етапи приготування
01
Підготовка печінки: очистити печінку, промити під водою та нарізати на шматочки.
02
Змішування: у блендері подрібнити печінку разом з цибулею, додати молоко, яйце, борошно, сіль та перець.
03
Формування: з отриманої маси сформувати невеличкі котлети.
04
Смаження: нагріти сковороду з олією і обсмажити котлети з обох боків до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)