
Салат з білокачанної капусти і чорносливу
Швидкий в приготуванні, буквально нашпигований вітамінами, не містить великої кількості непотрібних калорій. Саме тому цей салат чудово підійде для дієтичного харчування.
Овочі включають в усі раціони такого харчування, адже вони - важливі постачальники мінеральних речовин, необхідних організму. Білокочанна капуста надовго подовжить нашу молодість і наповнить організм залізом, морква щедро поділиться каротином, а наливні яблучка не лише гармонізують смак і аромат салату, але і зменшать рівень холестерину в крові.
Родзинкою салату стане чорнослив з його злегка димним запахом і приголомшливим смаком, без якого вітамінний набір страви буде просто не закінченим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
400г
Чорнослив Almond без кісточки 75г
100г
Морква
1 шт
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт
Лимон
1 шт
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту, моркву і яблуко нарізати соломкою, додати сіль, цукор.
02
Чорнослив замочити, після набухання нарізати дрібною соломкою.
03
Всі продукти з'єднати, заправити соком лимона і дати настоятися.
04
Оформити салат чорносливом, морквою та яблуками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)