
Яблука в снігу
Не завжди десерт - це калорійний і навіть жирний торт або пиріг, який важкий для шлунку і позначається на фігурі. Можна приготувати дуже смачний десерт і при цьому зробити його поживним і корисним. Запікати яблука - це, звичайно ж, досить простий спосіб зробити смачну закуску до чаю. Але ми пропонуємо вам рецепт, як зробити це ще більш смачно. Начинка з медом і горіхами просочить весь фрукт своїм незвичайним смаком. А збиті білки зроблять страву дуже цікавою з вигляду. Такий десерт - відмінний спосіб підняти настрій своїм рідним порадувати їх смачним солодким десертом. А крім цього збагатити організм корисними вітамінами, яких так багато в яблуках, горіхах і меді.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Мед Літній Мед 750г
4 ст. л.
Мигдаль
50 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Яблука розрізати на 2/3. Вийняти серцевину. Потримати над паром 5 хвилин.
02
Яблука розкласти по формах. Змішати мед, горіхи і ванільний цукор. Наповнити сумішшю яблука.
03
Білки збити в піну, викласти зверху на яблука. Запікати в духовці при температурі 160°C 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)