
Домашні курячі сосиски
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
350 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Спеція Коріандр мелений
3 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
3 г.
Паприка Kamis солодка мелена 40г
3 г.
Спеція Перець чорний мелений
3 г.
Часник
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе нарізати невеликими шматочками, залити холодним молоком та залишити на 30 хвилин. Після цього ретельно подрібнити блендером до однорідного фаршу. Спеції подрібнити з сіллю та часником. Отриманий фарш змішати з приготованими спеціями.
02
Викласти фарш в кондитерський мішок або просто в міцний пакет. Викладати сосиски на плівку через кондитерську насадку з широким круглим отвором, або просто зрізавши куточок в пакеті. Майбутню сосиску загорнути щільно у плівку, намагаючись, щоб всередину не потрапило повітря, кінці зав'язати.
03
Якщо сосиски потрібно варити одразу, то перед цим слід витримати їх у холодильнику 1-2 години. А ще можна їх заморозити і потім варити не розморожуючи, опускаючи в киплячу воду (при слабкому кипінні води). Варяться вони видко, в залежності від того, якої довжини та товщини вийшли.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)