
Пряники медові
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
70 г.
Мед Літній Мед 750г
150 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
15 г.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст. л.
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Вінчиком взбити яйце, цукор і мед до отримання однорідної суміші. За допомогою яскравих спецій можна надати додатковий аромат, так що за бажанням можна додати в суміш корицю, мускатний горіх, гвоздику, шафран (у меленому вигляді) і сіль. Туди ж вбити два яєчні жовтки (білок залишити для приготування глазурі) і продовжувати змішувати.
02
У борошно всипати розпушувач і підмісити в основну суміш. За допомогою рук замісити тісто. Потім загорнути його в плівку і покласти на 30 хвилин в холодильник. Далі, відрізати шматок тіста і розкачати. Тепер можна нарізати пряники за допомогою різних форм. Випікати 15 хв.
03
Залишилося приготувати глазур. За допомогою вінчика яєчний білок збити з цукровою пудрою. Повинна вийти біла пишна маса. За допомогою пензлика намазати кожен пряник окремо. Пряники набудуть гладку, глянцеву поверхню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)