
Курячі шлуночки в підливі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
1 шт.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Шлунки курячі охолоджені
700 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати курячі шлунки. Для цього їх помити та очистити від плівки. Порізати їх соломкою. Цибулю також порізати соломкою.
02
На дно каструлі викласти курячі шлунки засипати їх спеціями. Води залити так, щоб вона покривала м'ясо. Довести до кипіння та готувати ще 30 хвилин під кришкою.
03
Додати цибулю та продовжувати тушкувати ще 25 хвилин. Далі в прохолодній воді розвести одну столову ложку борошна, добре перемішати та влити цю суміш у каструлю.
04
Потім додати томатну пасту і цукор та готувати ще 15 хвилин. Потім страву посолити та поперчити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)