
Сирні равлики з салом і зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
1 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Петрушка 70г
1 пучок
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Сало
150 г.
Сир Гауда 48%
200 г.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти у велику миску. Додати дріжджі, сіль, олію та воду, замісити тісто. Залишити підходити в теплому місці на 30 хвилин.
02
У цей час зелень помити, обтрусити від води. Листя петрушки обірвати, дрібно порубати, зелену цибулю нарізати тонкими кільцями.
03
Сир крупно натерти, сало порізати невеликими кубиками. Тісто розкачати на злегка присипанії борошном робочій поверхні в прямокутний пласт приблизно 40 х 45 см.
04
Розподілити по тісту сир, зелень і шматочки сала. З більш довгої сторони закатати тісто в рулет, злегка притискаючи, розрізати впоперек гострим ножем на 32 частини.
05
Викласти їх на застелене пекарським папером деко, залишити на 30 хвилин. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200°C градусів духовці на вогні трохи вище середнього близько 15 хвилин.
06
Витягнути, викласти для охолодження. При бажанні посипати кунжутом, подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)