
Салат-гарнір до шашлику
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
1кг
Помідори рожеві фасовка
2-3 шт.
Салат Winetime з капусти, редису та зелені 250г
1шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1шт.
Морква
1-2 шт.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Сіль Єгипет
0,5-1 ч. ложка
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
1 дрібка
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 ч. ложки
Оцет яблучний Borges 250мл
1 ч. ложка
Олія соняшникова салатна 500мл
30 мл
Етапи приготування
01
Підготувати продукти для салату до шашлику.
02
Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Нашаткувати капусту. Посипати сіллю і злегка перетерти.
03
Цибулю ріпчасту почистити і помити, нарізати півкільцями. Редьку зелену очистити і помити, натерти на крупній тертці.
04
Помідори помити і нарізати часточками. Зелень помити і дрібно нарізати.
05
Всі інгредієнти з'єднати в мисці. Перемішати. Посолити, поперчити (можна додати трохи цукру).
06
Збризнути оцтом (за бажанням) і заправити рослинною олією. Добре перемішати. Салат-гарнір до шашлику готовий.
07
Цей універсальний салат можна подавати до смаженого м'яса, риби, птиці і не тільки. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)