
Овочеві голубці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
1 кг
Рис пропарений
180 г
Морква
2 шт.
Цибуля
4 шт.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Качан капусти розібрати на листя. Листя обшпарити, товсті прожилки обрізати.
02
Рис відварити до напівготовності.
03
Нашаткувати моркву на великій тертці.
04
Цибулю дрібно нарізати.
05
Моркву і цибулю потушкувати в рослинній олії з додаванням солодкого перцю.
06
Змішати компоненти один з одним, додати сіль і перець за смаком.
07
Загорнути капустяне листя з отриманим фаршем конвертиком.
08
На дно каструлі покласти кілька капустяних листків. Зверху покласти голубці і додати 1/2 склянки води.
09
Томатну пасту покласти на голубці і додати соняшникову олію.
10
Довести до готовності на повільному вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)