
Варення із ревеню та полуниці
Варення із ревеню та полуниці - це загадка смаку. І, що ми робитимемо для того, щоб пізнати його трохи краще? Звичайно ж, розгадувати, готувати і куштувати. Приготувати варення з ревеню і полуниці дуже просто, і не дивно, що цей рецепт мрія кожної господині. Поєднання солодкої полунички і кисленького ревеню подарують улюблений смак з дитинства. Влітку упустити шанс заготовити корисні ласощі просто неможливо. Ми вам допоможемо запастися варенням з полуниці і ревеню, і не дозволимо втратити задоволення зміцнити своє здоров'я і зігрітися в холодну пору року. Та й улюблений чай вам теж необхідно прикупити, адже це незамінний напій у доповнення до апетитного десерту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,2 кг.
Насіння Seedera Ревінь Черешковий 0,5г
1 кг.
Полуниця
1 кг.
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку нарізати на шматочки ревінь. Викласти в ємність і засипати цукром.
02
Як тільки ревінь пустить сік, а цукор розчиниться - поставити на середній вогонь. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.
03
Тим часом нарізати чисту полуницю. Додати її до ревеню і варити ще 20 хвилин. В кінці варки додати сік одного лимона. Перемішати.
04
Періодично знімати піну з варення. А готовий продукт закатати в стерилізовані банки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)