
Йогуртовий торт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво пісочне
200 г.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Ківі Flora Голд, 2шт
6 шт.
Банани SantaVita сушені 100г
2 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
500 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Желатин Добрик 15г
4 ч. л.
Пелюстки мигдальні Моя Країна 200г
40 г.
Етапи приготування
01
Печиво подрібнити в крихту і додати розм'якшене вершкове масло ( якщо масло тверде, то його можна розтопити на водяній бані). Перемішати все в однорідну массу.
02
Форму застелити пергаментом і викласти печиво у корж. Поставити заготовку в холодильник мінімум на 30 хвилин.
03
Залити желатин 0,5 склянками води і залишити його розбухати на 25-30 хвилин.
04
Чотири ківі очистити і нарізати кубиками. З'єднати ківі, лимонний сік і цукор. Прогріти все на середньому вогні 2-3 хвилини, щоб ківі виділило сік, потім остудити.
05
В отриманий сироп влити желатин і йогурт. Добре все перемішати. На корж викласти 1-2 порізаних банана.
06
Потім залити все йогуртовою масою і поставити застигати в морозильну камеру на 6 годин або на ніч. Готовий торт вийняти з форми і акуратно видалити пергамент. Прикрасити скибочками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)