
Ліниві вареники на пару
Любите вареники з кисломолочним сиром, але готуєте їх дуже рідко через брак часу? Цей рецепт для Вас. Також цей рецепт - просто знахідка для початківців господарок, яких лякає приготування тіста для вареників. "Ліниві" вареники на пару готуються дуже швидко і легко, а результатом приготування Ви залишитеся задоволені. Тісто має вийти м'яким і злегка вологим. Воно повинно трохи липнути до рук. Прислухайтеся до цієї поради, і вареники у Вас вийдуть повітряними і м'якими. Крім того, великий плюс - приготування на пару. Форму вареникам можна надати саму різну: кульки, ромбики, медальйончики. Важливо, що зліплені "ну дуже ліниві" вареники при необхідності можна заморозити.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Домашній
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Спеція Кориця мелена
за смаком
Етапи приготування
01
Сир розім'яти виделкою, додати до сиру яйце і цукор, ретельно перемішати.
02
Додати до сирної суміші борошно, замісити тісто. З тіста зробити кульки розміром з волоський горіх.
03
Викласти в пароварку вареники. Готувати протягом 10 хвилин.
04
При подачі полити вареники розтопленим вершковим маслом і посипати зверху корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)