
Гріссіні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
250 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Кунжут
4 ч. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Підігріти воду, додати дріжджі і залишити на кілька хвилин.
02
Додати сіль і 1 ст. л. оливкової олії, перемішати. Поступово додавати борошно (200 г.), замісити тісто. Додати в тісто ще 1 ст. л. оливкової олії, перемішати.
03
Присипати робочу поверхню борошном, яке залишилось. Вимісити тісто. Покласти тісто у змащений оливковою олією посуд, накрити рушником і поставити в тепле місце на 1 годину.
04
Розділити тісто на 4 частини, потім кожну четвертинку розділити на 5 частин. Кожен шматочок тонко розкатати, зробити форму жгутика, обваляти в кунжуті і морській солі.
05
Отримані жгутики викласти на пергамент для запікання. Випікати гріссіні в духовці при 200°C приблизно 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)