
Курка, запечена під тертою картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
2 шт.
Картопля фрі Auchan велика заморожена 1кг
4 шт.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Насіння Rich Harvest Помідори Великий Тато F1 5шт
2 шт.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Часник
2 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе порізати уздовж волокон на шматочки і кожен гарненько відбити.
02
На деко, застелене фольгою, викласти шматочки філе і за смаком посолити і поперчити.
03
Помідори нарізати кружечками і щільно укласти на філе.
04
В окремій мисці трохи збити яйця виделкою, додати сметану, дрібно нарізану цибулю і натертий часник. Посолити, поперчити і добре перемішати.
05
Картоплю натерти на крупній терці і додати до одержаної консистенції. Знову добре перемішати.
06
Готову масу рівним шаром розподілити зверху на філе з помідорами.
07
Деко поставити в попередньо розігріту до 180°С духовку і запікати до появи золотистої скоринки. Готову страву розрізати на порції і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)