
Булочки "clouds" в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко 2,5% 900г
150 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г.
Борошно 7 1кг
350 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
2 ст. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Дріжджі розчинити в теплому молоці.
02
Борошно просіяти з сіллю, додати апельсиновий сік, влити молоко з дріжджами.
03
Змішати розтоплене масло, цукор, яйце та ваніль, і вилити в тісто.
04
Замісити тісто.
05
Залишити на годину, щоб тісто піднялося.
06
Розділити тісто на 10 частин і сформувати булочки. Щільно один до одного викласти булочки у форму мультиварки, змащену маслом і залишити на 25 хвилин.
07
Потім змастити булочки вершковим маслом, за бажанням посипати корицею і випікати 45 хвилин при режимі «випічка».
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)