
Яблучні оладки на манній каші
Проблема сніданку дуже добре вирішувана, якщо під рукою є манна крупа, яблуко, яйця, молоко, вершкове масло і цукор. З цих інгредієнтів можна спекти в лічені хвилини сніданок - яблучні оладки на манній каші. Вони відмінно підійдуть також і для вечірнього чаю. Яблучні оладки можна поєднувати з кавою або какао. Якщо це сніданок, то поєднання оладок і какао є самим найкращим для ваших діточок. Адже ви забезпечите їм повноцінний, ситний, калорійний сніданок, який наповнить їхні маленькі тільця енергією і життєрадісністю.
Завдяки додаванню манної каші, ви отримаєте м'яке, повітряне, пористе тісто.
Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа манна фасована
100 г.
Яблуко Джонапринц 70+
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Зварити на молоці манну кашу, охолодити і розмішати з яйцем, збитим з цукром.
02
Яблука очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками, додати в суміш манної каші.
03
Сковороду розігріти з маслом, ложкою викласти яблучно-манну масу у вигляді оладок і смажити на слабкому вогні до утворення рум'яної скоринки.
04
Подавати краще гарячими і з варенням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)