
Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
1 cт.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 ст.
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст. л.
Цукор ванільний Мрія 35г
4 ст. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,25 ч. л.
Сир кисломолочний Домашній
250 г.
Стружка кокосова
2 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Гарбуз помити, нарізати шматочками, запекти в духовці до стану м'якості.
02
Печений гарбуз остудити, подрібнити блендером. У миску з гарбузом влити кефір, вбити яйця, всипати борошно, додасть половину цукру і розпушувач, ретельно змішати всі інгредієнти в мисці.
03
На сковороді з рослинною олією, смажити налисники, з закритою кришкою, на маленькому вогні.
04
Для начинки натерти в миску кокосову м'якоть, додати сир, і половину цукру, перемішати все.
05
Намазати на кожен остиглий налисник начинку, згорнути в трубочку. Готові налисники нарізати порційно.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)