
Сало "Пікантне"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сало
1 кг.
Часник Iberica зубчики 100г
6 шт.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
15 г.
Сіль морська Морячка 1кг
140 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно порізати сало на шматки шириною 5-6 см. та довжиною 10-12 см. В кастрюлю налити воду (1260 г.), розчинити у ній сіль та прокип'ятити протягом 5 хвилин. Сало викласти в касрюлю в один шар.
02
Залити шматочки сала гарячим розчином солі. Рідина повинна лише злегка покривати його. Варити сало протягом 20 хвилин. Потім кастрюлю зняти з вогню, притиснути сало тарілкою та залишити в россолі на добу.
03
Часточки часнику почистити від сухої оболонки та дрібно порубати чи натерти на дрібній тертці. Витягнути сало з россолу та обсушити. Натерти шматочки сала подрібненим часником. Обсипати сало червоним меленим перцем та злегка натерти перцем сало.
04
Загорнути шматочки у фольгу та покласти в морозилку. Слід мати на увазі, що солене відварене сало не можна нарізати одразу після того, як його було витягнуто з морозилки, інакше воно буде кришитися. Потрібно дати йому трохи полежати при кімнатній температурі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)