
Жаренка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Картопля фасована
1 кг.
Гриби Боровичок білі сушені 50г
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Морква
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
4 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Борошно житнє Хуторок 900г
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.
02
Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.
03
Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.
04
Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.
05
Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)