
Салат «Літні мотиви»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
300 г.
Перець зелений фасований
1 шт.
Редис
6 шт.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
6 шт.
Огірок короткоплідний
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
для заправки
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Зелену цибулю розділити на білу і зелену частину. Білу частину порізати кільцями, зелену – тонкою соломкою.
02
У миску налити холодну воду, покласти зелену частину цибулі і поставити в холодильник на декілька хвилин.
03
Перець і огірки порізати соломкою, редиску – тонкими пластинами, помідори черрі розрізати на 4 частини.
04
Порізані овочі по черзі викласти шарами: салат, червоний перець, цибуля (біла частина), редиска, огірки, помідори.
05
Перед подачею на стіл додати сіль, перемішати салат. Прикрасити зеленою цибулею і полити оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)