
Борщ із печеним буряком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Корінь петрушки
1 шт.
Морква
1 шт.
Гриби Боровичок білі сушені 50г
50 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
50 г.
Квас Квас Тарас Хлібний 2л
500 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
за смаком
Ножиці для зелені
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку гриби потрібно залити водою та залишити на 3 години, після цього промити, залити водою та відварити до готовності, нарізати невеликими шматочками, відвар процідити. Буряк ретельно вимити та запекти до готовності в духовці при температурі 180°С, охолодити, почистити та нашинкувати тонкою соломкою.
02
Цибулю, моркву та корінь петрушки почистити, нарізати тонкою соломкою або кубиками, обсмажити на олії до м'якості, додати гриби та смажити ще 2-3 хвилини.
03
В кастрюлю викласти буряк та овочі з грибами, залити грибним відваром (1,5-2 склянки), довести до кипіння, влити квас, за смаком посолити та варити на слабкому вогні 15 хвилин. При подачі на стіл посипати нашинкованою зеленню петрушки та селери.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)